NAV nyílt nap

Április 6-án került lebonyolításra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának több éves hagyományra visszatekintő nyílt napja az intézmény dísztermében.
Ennek keretében a szervezet meghívott szakemberei, az Adóigazgatóság, Vámhivatal és az Adónyomozó szakterület vezető munkatársai tartottak előadást a diákok és az érdeklődő tanárok számára.
Az esemény szervezője, Dánielné Pintér Mária, az iskola óraadó gazdasági szaktanára kiemelte, hogy fontosnak tartja a diákok szemléletmódjának, látókörének bővítését a gazdasági órákon leadott elméleti tananyag elsajátításán túl – ezért is szervezi meg a rendezvényt minden évben.
Az előadásokon a diákok megismerhették az érintett szakterületek történetét, szervezeti felépítését, munkáját és az ehhez kapcsolódó szabályrendszert.
Az előadások mellett az iskola felnőtt diákjai és alkalmazottai számára lehetőség nyílt elektronikus ügyfélkapu nyitására, e-adóbevallásra és tanácsadásra is, amit sokan vettek igénybe, kihasználva a gyors, közvetlen ügyintézést.

Sajtómegjelenések:
Esztergom Híradó: http://esztergomhirado.hu/versben-dalban-is-megideztek-balassit-a-diakok
Helloesztergom.hu: http://www.helloesztergom.hu/blog/2017/05/27/balassa-szavaloverseny-nehez-helyzetben-volt-a-zsuri/
Civilhetes: civilhetes.net/szalagavato-az-esztergomi-balassaban
infoEsztergom: http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/versben-dalban-is-megideztek-balassit-a-diakok-2017-05-29-074151 és http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/versben-dalban-is-megideztek-balassit-a-diakok-2017-05-29-074151
Sztárold.hu: http://sztarold.hu/kiemelt/nav-nyilt-nap-az-esztergomi-balassaban
iGOM: http://www.igom.hu/hir/612-nav-nyilt-nap-az-esztergomi-balassaban/