Kormányhivatali látogatás Tatabányán

Az iskola 9.B és 10.A osztályos tanulói szakmai látogatáson vettek részt Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban osztályfőnökeik, Szekeres Istvánné és Szalóczyné Tóth Marianna vezetésével.

Élménybeszámolójuk alább olvasható:

2017. április 7-én ellátogathattunk Tatabányára, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalba. Sok élménnyel gazdagodtunk, hiszen egy olyan helyre mehettünk el, ami a munkahelyünk lesz néhány év múlva. Örülünk, hogy eljöhettünk, mert ez segíthet bennünket a továbbtanulásban és a végleges szakmaválasztásban is.
A hivatalban nagyon kedvesen várt minket
Pocsai Tamásné és Beke Kornélia. Amint a későbbiekben kiderült, ők voltak a 9. B és a 10. A osztály kísérő csoportvezetői.
Először lepakolhattunk egy korszerű, kényelmes és tágas konferenciaterembe. Ott nézhettük meg kivetítőn a hivatal szervezeti felépítését, majd csoportbontás után útra keltünk.
Minden meglátogatott főosztálynál várt minket 1-1 kísérő, akik szakszerűen ismertették az adott osztály tevékenységét. Sok érdekes dolgot tudhattunk meg, például a telefonos ügyintézésről, illetve mindenről, ami a választott szakmánkhoz kapcsolódik. Mikor visszaértünk a konferenciaterembe, meglepetés ajándék várt ránk.
Külön köszönet illeti
Dr. Kancz Csaba kormánymegbízottat, aki lehetővé tette számunkra a hivatali látogatást és időt szakított arra, hogy – első látogatóként – köszöntsön bennünket. Köszönjük iskolánk vezetőinek, hogy tanóra keretében engedélyezték az iskolán kívüli programot és előkészítették a látogatást.

a 9. B és 10. A osztály ügyviteles tanulói