FIGYELEM! Rendkívüli felvételi eljárás meghirdetése!

Felhívjuk a nyolcadik osztályos tanulók és szüleik figyelmét arra, hogy iskolánk pótfelvételi eljárást hirdet az alábbi ágazatokon és szakmában a be nem töltött tanulói helyek feltöltésére:

Kód szakmacsoport Megjegyzés
0022 szakgimnázium

 

kereskedelem ágazat

 

kereskedelem- marketing, üzleti adminisztráció

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a négy év elvégzése után a kereskedelem- marketing, üzleti adminisztráció szakterületen iskolánkban vagy szakirányú felsőfokú intézményben szeretnének továbbtanulni, vagy kereskedelmi vállalkozások működésével kapcsolatos munkát végeznének (beszerzés, értékesítés, ellenőrzés, adatszolgáltatás).

Érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Eladó

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása.

0024 szakgimnázium

 

vendéglátóipar ágazat

 

vendéglátás-turisztika

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a négy év elvégzése után a vendéglátóipar ágazatban,  vendéglátás-turisztika szakterületen  iskolánkban vagy szakirányú felsőfokú intézményben szeretnének továbbtanulni, vagy vendéglátó egységek üzleti tevékenységét végeznék (árubeszerzés, raktározás, termelés, érékesítés szervezése, irányítása, ellenőrzése).

Érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Pincér

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása..

0028 szakközépiskola

vendéglátás-turisztika

pincér szakma

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a pincér szakmát szeretnék tanulni, vendéglátó egységekben felszolgálnának.

A képzési idő 3 év.

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása.

 

Jelentkezni a felhívás végén letölthető adatlap kitöltésével és beküldésével lehet! (Az adatlap letölthető a “Közzététel, nyomtatvány – nyomtatványok tanulóknak” menüpontból is!)

A felvételi eljárás ideje: 2017. május 8 – 2017. május 19.

Jelentkezési lap:

JELENTKEZÉSI LAP_pótfelvétel_2017