Iskolánk tanárát is díjazták

Június 9-én Pedagógusnap alkalmából Komáromban, a Monostori Erődben kerültek átadásra a Tatabányai Szakképzési Centrum tanárai részére járó elismerések a tanév folyamán végzett munkájukért.
Iskolánk magyar-történelem-drámapedagógia szakos tanára, Erősné Vörös Viktória ez alkalomból az „Év közismereti tanára” megtisztelő címet kapta.
A tanárnő által felkészített tanuló a Balassa Bálint Szavalóversenyen és a garamkövesdi Gyurcsó István Szavalóversenyen is második helyezést ért el az idei tanévben.
A Komárom-Esztergom Megyei Értéktár vetélkedőjének középiskolások részére szervezett versenyén harmadik helyen végzett csapata, egyedüli esztergomi iskolaként a tatai döntőben.
A díj elismerés mindezek mellett az osztályfőnöki munkáért, a tanulók iskolai és iskolán kívüli kulturális tevékenységének megszervezéséért, az iskolának a város társadalmi-kulturális rendezvényein való képviseletéért; a diákok múzeum, kiállítás, színházlátogatásainak és levéltári foglalkozásainak megszervezésért; a városszépítő akciókban és Városvédő Táborban való tevékeny részvételéért.
A díjat Berczellyné Nagy Marianna főigazgató asszony és Meszes Balázs szakmai  főigazgatóhelyettes adták át.

(Fotó: Tatabányai Szakképzési Centrum Facebook)