Kockanapok a díszteremben

Az idei évben immár második alkalommal került megrendezésre az iskola dísztermében a kétnapos Kockanapok – Lego® építmények kiállítása.
Az október 7-én és 8-án lebonyolításra került programon az ország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb Lego® gyűjteménye volt látható. A tavalyi kiállítást visszajelzéseit figyelembe véve az idén már nagyobb lett a kockaváros, kiállításra kerültek híres épületek, szobrok is, mint Taj Mahal, Eiffel-torony és a Szabadság-szobor.
A rendezvény fő motívuma a Star Wars, valamint a Gyűrűk ura is meghatározóbbá váltak, a játszóház is kibővült. Ezenfelül láthatóak voltak járművek, váltóképek és Disney-terepasztalok.
A hatfős Kockanapok csapat nevében Takács Gergely kiemelte, hogy nem véletlenül jöttek újra vissza az iskolába az igen zsúfolt őszi szezonban: az intézmény infrastruktúrája és környezete a legjobbak között van az eddigi rendezvényhelyszínek között.

Sajtómegjelenések:
Esztergomhiradó: http://esztergomhirado.hu/esztergomban-jart-a-taj-mahal-az-eiffel-torony-es-a-star-wars-jarmuvei
Infoesztergom.hu: http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/az-orszag-legkulonlegesebb-kiallitasa-jart-a-balassaban-fotogaleria-2017-10-09-095441
Helloesztergom.hu: http://www.helloesztergom.hu/blog/2017/10/09/kockanapok-a-balassaban/
Kemma.hu: https://www.kemma.hu/kultura/helyi-kultura/taj-mahal-esztergom-balassa-kockanapok-860787/
RTVE.hu: http://rtve.hu/index.php/component/k2/item/12989-kockanapok-a-balassaban
Dorogi-medence: http://dorogimedence.hu/index.php/2017/10/09/kockanapok-az-esztergomi-balassaban/
Piliscentrum.hu: https://piliscentrum.hu/hirek/esztergom/kockanapok-a-balassaban/


Galéria: