Szent László verseny első helyezés

A Szent László emlékév kapcsán került megrendezésre a Szent László emlékezete elnevezésű háromfordulós megyei csapatverseny. Iskolánk is benevezett háromfős csapatával és 43 ponttal első helyezést ért el a döntőben, 12 ponttal megelőzve a második helyezett Árpád Gimnáziumot.
A Tatabányai SZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában november 27-án zajló döntőt Bereznay Csaba, Tatabánya alpolgármestere nyitotta meg.
A 2 szakgimnáziumi és 6 gimnáziumi csapat részvételével zajló verseny feladatai között szerepelt többek között Szent László freskóábrázolásainak felismerése, tesztkérdések a király törvényeiből, a történelem, topográfia és vallás területéről, valamint fogalmak elmutogatása.
Csapattagok: Izsó Bernadett, Helyes Fanni (11/C) és Keresztesi Dániel (11/A). A tanulókat Erősné Vörös Viktória és Klinger Attila készítette fel.

Sajtómegjelenések:
RTVE.hu: http://rtve.hu/index.php/component/k2/item/13185-elso-helyet-szereztek-a-balassa-iskola-tanuloi
InfoEsztergom.hu: http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/megnyertek-a-megyei-dontot-a-balassa-iskola-tanuloi-2017-11-28-131035

Galéria: