Szalagavató a díszteremben

December 8-án az iskola dísztermében került megrendezésre az iskola szalagavató ünnepsége. Az idei tanévben az érettségi, illetve szakmai vizsga előtt álló 12/CA, 12/DA valamint 11/V1, 11/V2, 11/K osztályok tartották ünnepségüket 16 és 18:30 órai kezdettel.
A rendezvényen jelen volt a Tatabányai Szakképzési Centrum részéről Meszes Balázs szakmai főigazgató-helyettes, az iskola vezetősége, az osztályfőnökök, a nevelőtestület tagjai, valamint a végzős diákok meghívott hozzátartozói.
Az osztályok bevonulását követően Chmela Károly 12/DA osztályos tanuló előadásában Juhász Gyula: Búcsú című versét hallgathatták meg a jelenlevők.
Ezt követte Szepesi Márta igazgató asszony ünnepi beszéde, majd végzős osztályok képviselői feltűzték a szalagot az iskola vezetőségének és osztályfőnökeiknek.
Ezután az osztályfőnökök tűzték fel diákjaiknak szalagjaikat: 12/DA tanulóinak Erősné Vörös Viktória, a 12/CA osztálynak Erősné Pócs Veronika. A 11/K diákjainak Varga Márkné, a 11/V1 osztály végzőseinek Váné Zsuzsa, a 11/V2-nek Hunyadi Balázs. A diákok virágcsokorral köszönték meg osztályfőnökeik munkáját.
Ezt követték a diákok PowerPoint bemutatói az iskolai életből válogatott fotókkal, miközben felkészültek produkciójukkal. Az angol (DA), illetve bécsi (CA) keringőt adták elő az érettségi előtt álló osztályok. A V1 és V2 szintén ezeket a táncokat mutatta be, a K osztály énekkel lépett fel.
A diákokat állófogadásra és kötetlen beszélgetésre várta az iskola tanári kara, melyet Kondrád Gábor igazgatóhelyettes szavai nyitottak meg.

Galéria: