Kisbuszt kapott az iskola

2018. február 09-én a Tatabányai Szakképzési Centrum két intézménye, a TSZC Bláthy Ottó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma valamint iskolánk egy-egy kisbuszt kapott a Nemzeti Foglalkoztatási Alap forrásainak felhasználásával. A Ford Transit Custom Kombi 2.0TDCi járműveket a tendert elnyerő For-Top Kft tatabányai szalonjában adták át.
A rendezvényt Hozák Attila, a Centrum marketing és kommunikációs referense nyitotta meg.
Köszöntője után Mózes Imre, a szalon ügyvezetője mutatta be a kisbuszokat, majd átadta a kulcsokat Nagy Edina, illetve Szepesi Márta tagintézmény-vezetőknek.
Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a centrumok tervszerű fejlesztési lehetőségek előtt állnak, ennek az egyik állomása a két kisbusz beszerzése, mellyel a versenyeken való részvételi lehetőségek jelentősen kibővülnek.
Iskolánk részéről Szepesi Márta igazgató asszony kiemelte, hogy régi vágy teljesült a járművek beszerzésével. A busz elsősorban a diákok szakmai és sportversenyekre való utaztatását és a Centrum iskolái közötti szorosabb kapcsolattartást szolgálja majd.
Nagy Edina hasonló tervekről számolt be.
A bláthys és balassás diákok képviselői ajándékokat nyújtottak át a jelenlevőknek, a felszólalókon felül Meszes Balázs szakmai főigazgató-helyettes, illetve Bodnár Mihály gazdasági főigazgató-helyettes részére is.
A rendezvény zárásaként állóbüfé keretében kötetlen beszélgetésen vehettek részt a meghívottak, melyhez iskolánk tankonyhája készített süteményeket és miniszendvicseket .