Byd üzemlátogatás Komáromban

2018. október 10-én iskolánk közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazatában tanuló diákjai a BYD Electric Bus and Truck Hungary Kft. komáromi üzemében tettek a tanulmányi látogatást.
A személyszállító buszokat gyártó cégnél tett látogatás főszervezője Kacska Bernadett volt, a diákokat rajta kívül Csortos Katalin, Robotkáné Kis-Molnár Edit és Szegi Ottilia tanárnők kísérték el.
Összesen mintegy 40 fő vett részt az üzemlátogatáson a 10/C logisztikai csoportjából, valamint az 1/13LOG és 2/14LOG osztályok.
A közel két óra hosszúságú program megkezdéseként a diákok bemutató előadást hallgathattak meg a vállalatról.
Ezt követte egy témaspecifikus ismertető, melynek során az üzem logisztikai részét mutatták be.
Ezután a diákokat két részre osztották. A tanulók egyik csoportja elsőként a gyártóüzemet tekintette meg. Ezalatt a többiek a raktárvezetővel és a logisztikai munkatársakkal szakmai kérdéseket vitattak meg az előadás helyszínén.
Majd a két csoport felváltotta egymást.
A látogatás ideje alatt engedélyt kaptunk a fotódokumentáció készítésre, melyet ezúton is köszönünk Laskói József termelésvezetőnek, aki a színvonalas program megszervezéséért is felelt.
További köszönet illeti a Tatabányai Szakképzési Centrumot az utazás feltételeinek biztosításáért, valamint az iskola vezetőségét a program megvalósításának támogatásáért.