Az Európai Szakképzési Hét beszámolója

Az iskola idei tanévben is részt vett az Európai Szakképzési Hét országos rendezvénysorozatában a Tatabányai Szakképzési Centrum többi tagintézményével együtt.
Ennek keretében első programunkat november 7-én az iskola dísztermében tartottuk. A pályaválasztási tájékoztató délutánon a vezetőség mutatta be az iskolát a továbbtanulás előtt álló diákoknak, szüleiknek, illetve az értintett osztályfőnököknek. Ezt követően a részvevőknek lehetőségük nyílt a továbbtanulással kapcsolatos kérdéseiket is feltenni.
November 8-tól 10-ig a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban rendezte meg a Megyei Kormányhivatal a 19. Pályaválasztási Kiállítást. Intézményünk az eddigi hagyományokhoz híven ebben az évben is jelen volt a rendezvényen standjával a Centrum többi iskolájával együtt.
November 9-én az iskola tankonyháján 8 órakor kezdődött a már második alkalommal megrendezett Balassa Suli Chef verseny.
Ezen az előző évi eseményhez hasonlóan a 10-11. évfolyamos szakácstanulók vettek részt gyakorlati képzőhelyük felkészítésével és zsűrizésével, akik a nyersanyagokat is biztosították. Az ünnepélyes díjátadóra az iskola dísztermében került sor.