Reptérlátogatás Nyolcadikosoknak

Iskolánk pályaorientációs nap keretén belül 2019. október 25-én  a logisztika és szállítmányozási szak iránt érdeklődő nyolcadikosoknak reptérlátogatást szervez a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Esztergom és a környékbeli általános iskolák végzős diákjait invitáljuk egy izgalmas programra, ahol megismerkedünk a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérrel, annak működésével, háttérfolyamataival, kulisszatitkaival.

A programról:
Időpont: 2019 október 25. péntek
Találkozás reggel 7:30-kor a Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola előtti parkolóban (Esztergom, Szent István tér 7-9), különjáratú autóbusszal utazunk.
A reptéri program kezdete 10:00, vége 13:00. Hazaindulás közvetlenül a program végeztével, érkezés 3 óra magasságában.

A program költségei:
Az autóbusz költségeit a Komárom-Esztergomi Megyei Kereskedelmi és Iparkamara finanszírozza, így az utazásnak külön költsége nincs.
A reptérlátogatás önköltséges, a belépőjegy ára 3800 Ft/fő (repterlatogatas.hu).
Információ és jelentkezés: Csortos Katalin tanárnőnél a 06203161549 telefonszámon illetve a csortoskata@gmail.com email címen.
A jelentkezés határideje: 2019. október 10.
A jelentkezéshez az alábbiak szükségesek:
Jelentkező neve,
Lakcíme,
Édesanyja leánykori neve,
Születési hely és idő,
Személyigazolvány szám,
A teljes összeg  befizetése,
Szülői beleegyező nyilatkozat, mely letölthető innét.

Fontos! Aki betöltötte 14. életévét, hozza magával személyi igazolványát. Mindenkitől minden adat megadása szükséges, kivéve 14 év alattiak esetében a személyi igazolvány számát. Ha mégis van 14 év alattinak személyi igazolványa és megadják annak számát, akkor el kel hozni a gyereknek magával.

A reptérlátogatás során bejárt területek biztonsági szabályai pont ugyanolyan szigorúak, mintha repülőgépre szállnánk fel egy külföldi utazáshoz. Ezért ha valakit kifelejtenek a listából vagy hiányosak az adatai, éppúgy nem fog tudni bejönni a reptérre mintha egy repülőgépre próbálna felszállni az adatai nélkül. Sajnos utólag a listában senkit nem tudunk másvalakire “átcserélni” és a listához senkit nem tudunk hozzáírni, csak lehúzni, ha valamiért nem tudna jönni! 
Maximálisan 48 főt tudunk elvinni. A jelentkezés és pénzbefizetés sorrendjében töltjük fel a létszámot.