Kistérségi szakmavásár iskolánkban

2019. november 26-án eddigi legnagyobb rendezvényének, az első alkalommal, de hagyományteremtő céllal megszervezett Esztergom Kistérségi szakmavásárnak adott otthont az iskola.
A program a Tatabányai Szakképzési Centrummal, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával valamint a Centrum másik két városi iskolájával közösen került megrendezésre Sasvári Klára pályaorientációs tanárnő főkoordinálásával.
Iskolánk képzései a vendéglátóipari kabinetekben valamint a második szinten, a díszterem lezárt részében mutatkoztak be. Egy szinttel feljebb a TSZC Bottyán János Szakgimnáziuma és TSZC Géza Fejedelem Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája képzéseit ismerhették meg a látogatók.
E mellett az Iparkamara, valamint a térség munkaadói is képviseltették magukat az aulákban.
A rendezvény az ünnepi megnyitóval 10 órakor vette kezdtét a díszteremben. A megjelenteket Meszes Balázs a Centrum szakmai főigazgató-helyettese, dr. Szerencsés László kamarai elnök és Erős Gábor alpolgármester köszöntötte.
Ezt követte a mintegy háromórás program. Ennek keretében az iskolák diákjai és tanárai mutatták be az intézmények képzéskínálatát a meghívott, Esztergom és környékbeli pályaválasztás előtt álló nyolcadikosoknak játékos, interaktív formában.